Η Εταιρεία μας

 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

 
«…από το 1964 δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας»
 
Από το βιβλιοχαρτοπωλείο Δημητριάδης του 1964 στο ηλεκτρονικό κατάστημα paperpoint.gr του 2019
 
Τo 1964 η φιλομάθεια του παππού Δημητριάδη και η αγάπη του για τα βιβλία τον ώθησε στην ίδρυση του βιβλιοχαρτοπωλείου Δημητριάδης. Απόφοιτος της Παντείου σχολής, γνώστης τεσσάρων γλωσσών, με ιδιαίτερη μόρφωση για την εποχή του, δημιούργησε μια οικογενειακή, αρχικά, επιχείρηση, στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, καλύπτοντας κυρίως ανάγκες σχετικές με το βιβλίο.
 
Το 1978 το κατάστημα μεταφέρεται σε νέα διεύθυνση και η γκάμα των προϊόντων επεκτείνεται σε είδη γραφείου και χαρτοσχολικά.
 
Το 1982, αναλαμβάνει η δεύτερη γενιά και το κατάστημα καλύπτει πλέον και τις ανάγκες επιχειρήσεων.
 
Το 1997 η επιχείρηση αποκτά ιδιόκτητο κατάστημα στην οδό Βενιζέλου, όπου δημιουργείται και αποθήκη, με στόχο την αμεσότερη εξυπηρέτηση του δικτύου πελατών της.
 
Το 2001 η αποθήκη μεταφέρεται στην Εγνατία οδό, διευκολύνοντας την πρόσβαση στους κατοίκους όλου του νομού και λειτουργεί εκεί έως το Μάιο του 2013, οπότε και μεταφέρεται στη σημερινή της θέση, 3ο χλμ. Αλεξανδρούπολης - Παλαγίας, σε κτίριο 465τ.μ. Με σύγχρονες υποδομές και άρτια οργανωμένο logistic, η επιχείρηση εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση παραγγελίες της ευρύτερης περιοχής του Έβρου καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών χονδρικής και λιανικής.
 
Σήμερα η επιχείρηση απασχολεί 13 υπαλλήλους, άρτια καταρτισμένους με συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση για τις εξελίξεις του κλάδου, ενώ με ιδιόκτητα αυτοκίνητα εκτελεί καθημερινά παραδόσεις εντός νομού. Η τρίτη γενιά, που παίζει ήδη καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξή της, εμπλουτίζει συνεχώς τη γκάμα παροχών προς το διαχρονικά πιστό αλλά και νέο πελατολόγιο.
 
Σ’ αυτό το πλαίσιο, ενσωματώνοντας τις νέες τεχνολογίες στις πρακτικές της, η επιχείρηση προχωρεί στη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος paperpoint.gr, όπου παρουσιάζονται όλα τα είδη της, δίνοντας τη δυνατότητα άμεσης παραγγελίας –ταχύτατης εξυπηρέτησης του πελατολογίου της, σε 24ωρη βάση.
 
Η ποιότητα και ο σεβασμός στην κοινωνία και στο περιβάλλον αποτελούσαν και αποτελούν πρωταρχικές αξίες για την επιχείρηση. Μέσα από την καθημερινή βελτίωση των υπηρεσιών στον καταναλωτή, τη συνεχή ενημέρωση για νέα προϊόντα και την επέκταση της διανομής στοχεύει στην άμεση και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των πελατών της, ώστε να διατηρήσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που της δείχνουν καθημερινά τόσο οι ιδιώτες όσο και οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις στο νομό.